fbpx
top

Produsenter

Superloop

Delta Light

Delta Light er en global og anerkjent aktør som er innovativ og har et godt design. Fra sitt hovedkvarter i Belgia har de produksjon, lager og showrom, og betjener et internasjonalt marked på over 80 land. De har vokst til å bli en trendsetter og er en klar markedsleder innenfor sitt segment.
Handelshøyskolen BI forsidebilde

Lucis

Lucis har et bredt sortiment av belysningsprodukter med opalt glass. De har et uttalt fokus på kvalitet, design og originalitet innenfor interiørbelysning. Lucis har siden oppstarten rettet seg mot det enkle og tidløse, og er i dag en aktør som jobber tett med unge lovende tsjekkiske design-talenter.
AQForm

AQForm

AQForm er en del av Delta Light`s internasjonale gruppestruktur og har utviklet et godt design som appelerer til det profesjonelle og det private markedet.

Linea Light

Linea Light

Den Italienske aktøren Linea Light fokuserer på belysningsløsniger som er skreddersydd til prosjektets behov. De er nyskapende innen LED-teknologien og garanterer bærekraft og effektivitet i enhver situasjon.

Neko

Neko

NEKO Lighting ble etablert i 2013 og har hovedkvarter i Sveits. De tilbyr høy kvalitet og effektive tekniske belysningsprodukter primært for innendørs belysning. Ved å kombinere Europeisk tenking og Kinesisk effektivitet har NEKO skapt sin bedrifts filosofi «Tenk design».

69877741_2978515682222576_2394627593904062464_o

iGuzzini

Siden 1959 har iGuzzini fokusert på design og produksjon av innovative innendørs og utendørs belysningsløsninger. iGuzzini er en internasjonal aktør med lidenskap for utvikling av arkitektonisk belysning og dedikerer seg til forskning, design og styring av belysning i sine forskjellige former.

Martin Professional

Martin Professional

Martin er en av de største aktørene innenfor arkitektonisk fasade- og teater/scenebelysning. Stokkan Lys jobber med eksteriørdelen av sortimentet fra Martin.

Westberg

Wästberg

Wästberg ble etablert av Magnus Wästberg i 2008. De har produkter som er funksjonelle og energi effektive med et fleksibelt og enkelt design.