top
VÅRE PRODUSENTER

.                                                      _______________

Vi jobber kontinuerlig med å tilpasse vårt produktsortiment slik at det er i tråd med markedets ønsker og behov, og det er med stolthet vi representerer en sammensetning av Europas ledende produsenter innenfor belysning. Se våre produsenter nedenfor.

DELTA LIGHT

Delta Light er en global og anerkjent aktør som er kjent for innovative løsninger og godt design. Deres hovedkontor ligger i Belgia hvor de også har produksjon, lager og showrom. Delta Light  er representert i over 80 land. De har vokst til å bli en trendsetter og er en klar markedsleder innenfor sitt segment.

DAVIDE GROPPI

Davide Groppi ble etablert på 1980-tallet av Davide Groppi han selv. Siden oppstarten har de rettet fokuset mot enkle og kreative produkter.

DIOMEDE

Diomede – let there be light. Italiensk produsent etablert i 2019.

LODES

Lodes var tidligere kjent som Studio Italia Design. De har designet og produseret belysningsløsninger for interiør og eksteriør siden 1950. Lodes har en lidenskap for glass og har utviklet seg til å bli en av Europas ledende produsenter for dekorativ belysning.

TRILUX

Trilux produserer monteringsvennlige og pålitelige belysningsløsninger som er energieffektive og bærekraftige. Trilux har et bredt sortiment av teknisk belysning og skreddersyr komplette løsninger som tilpasses kundens krav og ønsker.

LINEA LIGHT

Den Italienske aktøren Linea Light fokuserer på belysningsløsniger som er skreddersydd til prosjektets behov. De er nyskapende innen LED-teknologien og garanterer bærekraft og effektivitet i enhver situasjon.

LUCIS

Lucis har et bredt sortiment av belysningsprodukter med opalt glass. De har et uttalt fokus på kvalitet, design og originalitet innenfor interiørbelysning. Lucis har siden oppstarten rettet seg mot det enkle og tidløse, og er i dag en aktør som jobber tett med unge lovende tsjekkiske design-talenter.

AQFORM

AQForm er en del av Delta Light`s internasjonale gruppestruktur og har utviklet et godt design som appelerer til det profesjonelle og det private markedet.

NEKO

NEKO Lighting ble etablert i 2013 og har hovedkvarter i Sveits. De tilbyr høy kvalitet og effektive tekniske belysningsprodukter primært for innendørs belysning. Ved å kombinere Europeisk tenking og Kinesisk effektivitet har NEKO skapt sin bedrifts filosofi «Tenk design».