Om oss

Vi er en landsdekkende
totalleverandør av
belysningsløsninger!

Miljø Gibbo-spilevegg
1
Arb.prosess tegning hus
Nils over skap ler

Løsning

Med over 50 års erfaring i det norske markedet, er vi ledende i landet på å skape kreative lystekniske løsninger med funksjon, design, estetikk og miljø som hovedmål. Vi dekker det profesjonelle markedets behov for innendørs og utendørs belysning. Dette ved hjelp av kvalitetsprodukter kombinert med høy kompetanse og servicegrad.

"Det finnes bare en løsning og det er den beste". Gjennom å avdekke kundens totale behov og ressurser arbeider vi alltid for å finne den beste løsningen.

 

Totalleverandør

Stokkan Lys bistår med rådgivning, prosjektering og produkter. Vi arbeider tett sammen med alle impliserte parter i prosjektet; Byggherre, Arkitekt, Interiørarkitekt, Elektrorådgiver og Installatør.

 

Segment

Vi arbeider innenfor et bredt spekter av prosjekter som kontor, butikk, helse, undervisning, museum, kirker, hotell, restaurant, bolig, industri mm.

 

Produkter

Kontinuerlig jobber vi med å tilpasse vårt produktsortiment slik at det er i tråd med markedets ønsker og behov, og det er med stolthet vi representerer en sammensetning av Europas ledende produsenter innenfor belysning.

 

 Les mer om våre leverandører

9
10
Skal du i gang med et prosjekt?
Ta kontakt for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Takk for din interesse!

Du vil nå motta nyttig og inspirerende informasjon fra oss. For at vi skal kunne gi deg mest mulig relevante nyhetsbrev er det fint om du forteller litt om deg selv: