top

AMFI Meyer, Mo i Rana

Innvendig totalrenovering av Amfi Kjøpepesenter (Meyerbygget) hvor Stokkan Lys i samarbeid med byggherre har utviklet et helhetlig design og visuelt uttrykk i senteret.

Ærverdige Meyer handelshus i Mo i Rana har en lang og stolt tradisjon som et viktig og sentralt handelshus på Helgeland. Senteret gjennomgikk en omfattende utbygging på midten av 90tallet. Det fremstod da som et moderne og tidsriktig kjøpesenter, og var på det tidspunktet det sentrale kjøpesenteret på Helgeland.

Gjennom årene har senteret vært gjennom flere tilpasninger og mindre ombygginger. Tekniske installasjoner har blitt endret og oppgradert, og etter hvert har senteret mistet mye av sin helhet og visuelle identitet. Senteret var i ferd med å bli umoderne, rotete og ustrukturert. Behovet for en omfattende oppgradering ble etter hvert stort.

Stokkan Lys var sterkt involvert i lysdesign og leveranse av belysning i forbindelse med ombyggingen på 90tallet. Gjennom årene har også Stokkan Lys vært involvert i flere delprosjekter i senteret. Etter hvert har senteret blitt en del av Amfi kjeden. I 2016 ble Stokkan Lys kontaktet av Amfi i forbindelse med planlegging av en større oppgradering av senteret. Stokkan Lys betraktet dette som en spennende og utfordrende oppgave og sa med stor glede ja til å delta aktivt i planleggingen av prosjektet.

Vi er takknemlige for å ha kunnet delta i en unik prosess. Og resultatet er vi svært stolte av!

Oppdragsgiver

Amfi Mo i Rana

Kategori

Handel

Byggeår

2018

Entreprenør

Gruben blikk

Arkitekt

Tanken Arkitektur /Nortronic

Installatør

Haaland Installasjon

Lysdesign

Stokkan Lys

Foto

Lars Solbakken

Produktleverandør

iGuzzini

AMFI Meyer, Mo i Rana
AMFI Meyer, Mo i Rana
AMFI Meyer, Mo i Rana
AMFI Meyer, Mo i Rana
AMFI Meyer, Mo i Rana
AMFI Meyer, Mo i Rana

Andre prosjekt