Stokkan Lys logo
top
AKAN, DRONNINGENS GATE 13

.                                                              ______________

Dronninges gate 13 er en av Oslo by’s eldste bygninger sentralt beliggende i Kvadraturen. For interiøret ble det hentet frem farger og fliser fra den gamle perioden. Belysningen skulle både ivareta et funksjonelt og oppdatert kontorlandskap anno 2020, samtidig som den skulle ivareta det sobre og elegante inntrykket fra svunnen tid. Godt tilbaketrukne downlights med gull-detaljer ble brukt i korridorene, lange profiler med innebygde spotter i enden ble pendlet ned over hver arbeidsplass for å ivareta optimal belysning for de ansatte. Dekorative pendler med integrert LED i bestandig aluminium ble valgt for lang levetid og enkel renhold.

PROSJEKTINFORMASJON
KATEGORI:   Kontor
OPPDRAGSGIVER:   Ragde Eiendom
BYGGEÅR:   2019
INTERIØRARKITEKT:   IARK AS
INSTALLATØR:   Lysmester`n AS
LYSDESIGN:   Stokkan Lys
FOTO:   Anne Bråtveit
PRODUSENT:   Delta Light, Neko, Wästberg & Lucis
SUPER-OH!

.                                                  ______________

 

Super-oh! er en familie med en rekke ulike varianter og størrelser, velg mellom blant annet overfaltemontert eller pendlet versjon.

SKAL DU I GANG MED ET PROSJEKT?

.                                                                      _______________

Vi jobber med prosjekter i hele Norge, og har kontor i Oslo, Trondheim, Ålesund, Harstad, Hemnesberget og Steinkjer. Ta kontakt med ditt nærmeste kontor for bistand eller send oss en henvendelse via kontaktskjemaet vårt.   kontakt oss i dag!

ANDRE PROSJEKTER