fbpx
top

Stokkan Lys til ARCHITECT@WORK – UTSATT

ARCHITECT@WORK har blitt utsatt til 3.juni-4.juni pga koronaviruset. Ytterligere informasjon vil være tilgjengelig når det nærmer seg.

 

Architect meets innovations – Årets tema «avfall & arkitektur»

ARCHITECT@WORK er en unik fagmesse for arkitekter, interiørarkitekter, designere, butikkinnredere, ingeniører byplanleggere, offentlige etater, eiendomsutviklere, undervisere og arkitekt-, bygg- og interiørarkitektstudenter på sisteåret. Årets tema er; AVFALL & ARKITEKTUR.

100 utstillere har kommet seg igjennom den strenge selekteringsprosessen, og med det er det sikret at innovasjonene på messen vil være av høy kvalitet. Vi er en av disse, og vil vise frem innovative nyheter fra vår leverandør Delta Light på STAND 39.

Arrangementet har gratis mat og drikke hele dagen og ARCHITECT@WORK tilbyr gratis skyttelbuss fra Oslo sentrum. Mer detaljert informasjon om program og foredrag kommer snart.

 

Adgang kun med invitasjon

Du har nå muligheten til å melde deg på gratis med en kode fra oss i Stokkan Lys. Ta kontakt med Silje Gården Lian dersom du ønsker kode til påmeldingen, Silje.lian@stokkanlys.no

 

 

Les mer om fagmessen her!

Dato

3. juni 11.00 – 20.00

4. juni 11.00 – 17.00

 

Sted

X Meeting Point Norway
(Exporama, Hellerusletta)
Kragerudveien 50
2013 Skjetten

 

Delta Light

Delta Light er en global og anerkjent aktør som er innovativ og har et godt design. Fra sitt hovedkvarter i Belgia har de produksjon, lager og showrom, og betjener et internasjonalt marked på over 80 land. De har vokst til å bli en trendsetter og er en klar markedsleder innenfor sitt segment.

Delta Light er til tross for sin størrelse og posisjon fremdeles et familieselskap som ledes av direktør og designer Paul Ameloot sammen med hans to sønner Jan og Peter. Med sin arkitektoniske tilnærming til moderne og innovative belysningskreasjoner, dekker de både det profesjonelle såvel som det private marked.

003049_REA04
NEEDLE
MIDISPY JAC
SPY S
Delta Light
Delta Light